Followers

Total in Butik Nor Nadiah

EARN MONEY BY SHARING ON FACEBOOK, TWITTER & BLOG



[tutor pasang iklan]

05 February 2012

What's Your Name Contest




Assalamualaikum peeps!

tenet macam kuda ni baik Nad join sebanyak mungkin..:)


Nor Nadiah nama Nad di beri..:)

Nor - Cahaya
Nadiah - Awal mula sesuatu, Pembawa kesetiaan

NOR NADIAH
NNaif
OOportunis
RRamah
NNaif
AAmanah
DDinamik
IIkhlas
AAlim
HHarum
Apa ada pada nama?


Nama mak Nad yang beri..:)

CONTEST PERIBAHASA MELAYU by ARRA AHMAD DAN AMALINA

Assalamualaikum peeps

Jom join contest dari Arra Ahmad & Amalina pulak..:D



Ombaknya kedengaran, pasirnya tidak kelihatan
khabarnya telah kedengaran, tetapi buktinya belum ada.


Peribahasa pon ada macam dah gaya putus cinta..huhu..^^


MY BLOG IS SUPER AWESOME COMEL

Assalamualaikum peeps!

Sebab semalam tenet macam siput sedut jadi Nad join hari ni..:)

Sebab apa blog korang super awesome comel?

1. Blog macam childish, dah ternyata korang ni adik-adik Kak Nad...:D
2. Sorang pink dan sorang lagi hitam..:)
3. Tulisan kecik-kecik yang berjaya menjulingkan biji mata kak Nad..:D

Sebab apa blog kak nad super awesome comel?

1. Personal blog di www.nornadiah.com ye..:)
2. Kak Nad guna 3 column. Bajet comel lah tu..:D
3. Suka pink macam darwish..:)
4. Kak nad suka buat tips kot...:D
5. Suka review blogger lain..:)


04 February 2012

Contest Saya Kaki Drama by ika & Mazri

Assalamualaikum peeps!

Macam susah contest Angah dan En.Mazri ni tapi Nad gigih join even line macam siput sedut..:)



Drama Tempatan Nad suka??

gambar pinjam pakcik google..:)

Tentang Dhia yang pernah di siarkan di Tv3 pukul 7 Malam. Di mana Nad nak jadi macam Dhia tidak pernah putus asa dengan dugaan yang di beri Allah S.W.T..

Drama Antarabangsa Nad suka??

gambar pinjam pakcik google..

Apa kata Nad shoot macam girl tu??Buang tabiat ka apa?hehe..:D

Sebab apa Nad pilih You're Beautiful? Sebab kadang-kadang Nad macam tu,dikelilingi sahabat-sahabat lelaki di mana tidak bercinta dengan sahabat sendiri..:)

CONTEST : DUIT vs MIMPI by YUI & EZA

Assalamualaikum peeps!

Jom join contest by Geng Fiq'Ra


Nad teka je lah ye :: RM138.15 kamek kira masa online skype..

Impian :: Berlari ke jinjang pelamin...:D




Kata Kunci Strawberi

Assalamualaikum peeps!

join contest lagi...:)




Teringin nak pergi Cameron Highland sebab nak makan buah strawberi..dapat juga buat hadiah untuk yang tersayang demi menunjukkan kasih sayang dari dalam diri Nad ni..:)



Contest Aku dan Quote : Sahabat Vs Cinta

Assalamualaikum peeps!!

Join contest dari Geng Fiqra!!


Kalo nak join klik jak banner tu ya..:)

Tema :: Cinta

If someone can love you at your worst you know they will love you at your best.

gambar tu ada kaitan tak agak-agak?bantai jerk..:D

Kenapa pilih quote tu??
- Nad rasa sekarang Nad macam dalam keadaan putus cinta je..Nad boleh terima keadaan dia even dia dalam kesusahan atau dalam kesenangan dan apa yang Nad ingin dalam perhubungan ini ialah kekal dengan dia tapi sekarang biarlah Allah yang menentukan..

Utk siapa Quote tu ditujukan?
- Nad tuju untuk orang yang Nad sayangkan sangat. Even dia tidak akan baca entry ini tapi Nad harap Allah bukakan pintu hatinya untuk Nad..T_T

Apa pandangan anda tentang Cinta Sejati?
- Cint sejati? Cinta yang memerlukan pengorbanan..Nad sanggup berkorban untuk melihat dia bahagia dengan kehidupannya sekarang.

50 Top Commentators Butik Nor Nadiah

Site Info Butik Nor Nadiah