Followers

Total in Butik Nor Nadiah

EARN MONEY BY SHARING ON FACEBOOK, TWITTER & BLOG



[tutor pasang iklan]

31 January 2012

First Giveaway By Butik fiQ'Ra

Assalamualaikum..

Join di saat akhir sebab Nad selalu ter missing Out...nak jadi referral pon dah tak buley..:D


Nak juin sila klik banner laju-laju atau boleh jerk klik sini..>> Butik Fiq'ra

Tag 3 Orang ^^

18 January 2012

IPhone 4S

Gosip panas petang ni ialah i Phone 4 S

Bila aku tengok iklan iPhone 4S aku nak pakai i phone tapi bila tengok Black berry aku rasa macam nak pakai black berry. Ish sakit betol lah aku ni..:)


Pelan I Phone s..klik untuk tumbesaran membesar..


Harga I phone 4 S klik untuk tumbesaran membesar

Terus terang aku cakap aku nak pakai I Phone 4 S lepas aku cash out nuffnang aku hari tu..aku guna maxis broadband je sekarang sebab tu modem kawan aku. Aku prefer maxis sebab line laju ..:)

Fore more info sila layari laman web maxis www.maxis.com.my/personal/iphone4/rates.php

16 January 2012

Rumah Tangga Rita Rudaini Goyah Lagi, Aidil Kini Keluar Dari Rumah!!

Kalau dah nama artis, memang tak lari dari gosip kan? Apa kes Miss Nadya jadi minah gosip ni? 
Sebenarnya selepas baca entry Beautiful Nara rasa tertarik untuk kongsikan entry ini. Dah tiada jodoh nak buat macam mana kan. Tapi jangan lah sampai meruntuhkan rumah tangga orang lain. Kasihan kakak Rita Rudaini sebab terpaksa menerima dugaan sebegini. Kalau saya jadi beliau tidak mungkin saya kuat..:(

bahagia kan mereka masa tu..

Alkisahnya, Aidil Zafuan, suami kepada Rita Rudaini sudah pun keluar daripada rumah sejak seminggu yang lalu. Puncanya apabila Zaquan dan Ayu Raudhah menghantar Aidil untuk mengangkut kesemua barangnya sehingga tiada apa-apa lagi ketika Rita dan anak-anak pulang ke kampung. Kata Rita:-
Saya tidak faham kenapa mereka tidak sudah-sudah mahu mencari pasal dengan saya. Rumah tangga kami sudah aman dan bahagia selama lapan bulan sejak saya memberi peluang kepada Aidil selepas apa yang berlaku dulu. Tapi, belum sempat menarik nafas lega, timbul pula musibah lain apabila Zaquan dan Ayu mencari pasal hingga kami bergaduh menerusi Twitter. Saya pelik kenapa Zaquan naik hantu apabila saya cakap ‘tak kisah mak mentua sayang atau tidak’, itu perbualan saya dengan peminat. Saya tidak menyentuh sesiapa pun, jauh sekali mahu memburukkan mentua. Tapi, Zaquan tiba-tiba menyampuk dalam Twitternya ‘memang tak kisah mak mentua tak sayang sebab rumah mak mentua pun tidak pernah balik. Jangan cari pasal la… Makin lama makin melampau’.
Rita Rudaini ternyata kecewa apabila insiden peperangan menerusi Twitter ini berlaku (boleh baca di entri ini) sehingga membuatkan dia terasa seperti maruah dirinya dipijak-pijak. Kata Rita lagi:-
Saya rasa maruah saya seperti dipijak-pijak. Apabila saya membongkar rahsia bersama seorang wanita sebelum berkahwin dulu, dia mendakwa saya menyebarkan fitnah. Seperti mana mengaibkan saya, dia juga tidak akan terlepas daripada dimalukan. Fitnah atau sebaliknya, saya rasa Zaquan dan adik beradiknya tahu. Saya akui tidak pernah berbaik jauh sekali nak bercakap dengan Zaquan mahupun Ayu. Saya tidak faham kenapa Zaquan menggunakan Twitter untuk menyerang saya. Kalau tidak berpuas hati, kenapa tidak menghantar SMS? Zaquan seolah-olah membuka pekung di dada. Secara tidak langsung mengheret keluarganya sekali dalam pertelingkahan ini. Orang luar menilai baik keluarga kami. Tapi saya nak menegaskan saya tidak memulakannya.
Yang penting, Rita Rudaini tidak menuduh semborongan apabila CCTV menjadi saksi kehadiran Zaquan dan Ayu Raudhah untuk membantu Aidil mengangkut barang-barangnya termasuk motosikal. Dan Rita melahirkan rasa kekecewaannya kerana campur tangan daripada Zaquan dan Ayu di dalam hal rumahtangganya:-
Sampai tahap itu Zaquan dan Ayu mahu melihat kemusnahan rumah tangga saya. Mereka tidak fikir, Aidil meninggalkan anak-anak yang masih kecil? Sanggup mereka nak memutuskan kasih sayang bapa dan anak-anak. Mereka tidak seharusnya campur tangan, Aidil sudah cukup matang dan boleh berfikir baik buru tindakannya. Saya kesal, perbuatan Zaquan dan Ayu menjadi batu api dalam menghuru-harakan rumah tangga saya.
Bila baca apa yang kak rita cakap,syahdu je..
Jujurnya, saya sudah letih, saya tidak kisah lagi apa yang berlaku selepas ini. Syukur jika jodoh antara saya dan Aidil masih panjang, jika berlaku sebaliknya, saya pasrah. Saya hanya ingin membesarkan anak-anak dengan didikan sempurna. Biarlah saya susah asalkan anak-anak bahagia.
Semoga perselisihan faham antara Rita, Aidil, Zaquan dan Ayu Raudhah dapat diselesaikan secepat mungkin. Bukan apa, impak yang paling besar pastinya kepada anak-anak sekiranya perpisahan terjadi. Semoga penceraian antara mereka berdua dapat dijauhkan.



FIRST GIVEAWAY BY ONITSUKAHANA




HADIAH

Tudung bawal bersulam atas kepala ( bilangan mengikut penyertaan )

Klik ice-cream  untuk  tengok hadiah - Klik Sini



Nad nak warna Pink Taw


Nak Tag :: 


http://datinqatst.blogspot.com/
http://nurnabilah99.blogspot.com/

07 January 2012

Giveaway Kenanganku & Blog

Macam mana nak join Giveaway ni??

1. Korang semestinya ada blog dan seorang blogger - done
2. Follow blog http://cik-emma.blogspot.com -done
3. LIKE fanpage www.facebook.com/nukilanhatidanjiwa (WAJIB) - done
4.Letak banner di atas dan linkkan ke entry ini.- done
5.Buat entry bertajuk Giveaway Kenanganku & Blog dan ceritakan kenangan korang masa berblog.(ringkas2 pon takpa)
6.Dah siap publish entry?? Tinggalkan link entry korang kat komen entry ni..

SELESAI SUDAH!!! SENANG JER KAN??

HADIAH UNTUK YANG TERPILIH:

Hadiah Utama : Tambah nilai RM 30 (Celcom, Maxis &  Digi)
Hadiah Kedua : Tambah nilai RM 10  (Celcom, Maxis &  Digi)
Hadiah ketiga: Tambah nilai RM 5  (Celcom, Maxis &  Digi)

* KEMUNGKINAN HADIAH AKAN DI TAMBAH LAGI..

TUNGGU APA LAGI!! MARI JOIN :))

Buat entry bertajuk Giveaway Kenanganku & Blog dan ceritakan kenangan korang masa berblog.(ringkas2 pon takpa)

Banyak kenangan pada tahun 2011 ni seperti berjaya kenal dengan blogger lain dengan wujudnya blog ini. Abang Ben Ashaari Follow Blog Ini , Abang Kamal Adli Follow Blog Ini pada awal-awal saya menceburi dunia blog dan kawan-kawan semua yang sudi follow blog ini.

Selain dapat kawan-kawan saya juga dapat buat duit dari Says , Churp Churp & Pakcik Nuffnang yang paling saya sayang ketat-ketat(Pujuk Pakcik sebab nak mintak BE 2012)

Dengan duit itu semua saya beli DSLR, Anak-anak (Sugar Glider)


Selain dari itu juga saya tidak lagi single pada tahun 2011 kerana pada bulan September 2011 saya mengenali En.Boyfie dan beliau ada membuat entry tentang kami di Cerita Pendek Tentang Cinta #1. Even Hubungan ini masih baru dan belum kukuh dan masih belum terikat. Semoga Allah memberkati perhubungan kami dan panjangkan jodoh kami hingga ke jinjang pelamin. Semoga Allah mempekenankan En.Boyfie menjadi tulang rusuk saya dan menjadi imam saya. Amin Amin Amin..

Pada 29 Disember 2011 saya berjaya bertukar domain dari miss-nadya.blogspot.com kepada nor.nadiah.com kerana saya lagi selesa menggunakan nama sebenar dan menunjukkan saya serius ber blog.

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 29 FEBRUARI 2012 PADA 11 MALAM

50 Top Commentators Butik Nor Nadiah

Site Info Butik Nor Nadiah