Followers

Total in Butik Nor Nadiah

EARN MONEY BY SHARING ON FACEBOOK, TWITTER & BLOG



[tutor pasang iklan]

06 May 2012

Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

Sticky Post HINGGA 06 MAY 2012 di Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan
Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan 

Motif Segmen ::

Sebab sekarang mummy #sugarglider sibuk tak dapat #Blogwalking dan nak tolong promot untuk 5 ruang iklan di nornadiah.com iaitu Pakej 3[Sewa Iklan] selama Sebulan SAHAJA.

Pemilihan dibuat melalui presentation kreatif anda semua.. Nanti Nad bagi la tahu kenapa Nad pilih entry anda tu jadi jom meriahkan Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan yang berjalan selama 2 Minggu ni ye kawan-kawan semua..:)
Apa yang perlu anda buat ialah ::

1. Buat 1 entry bertajuk Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

2. Copy Banner di atas atau copy je code banner yang telah di sediakan..

3. Komplen dan beri pendapat sikit pasal Blog Miss Nadya ni sebab sekarang Nad macam tak berapa puas hati dengan keadaan Blog sendiri ni..Inginkan pendapat kawan-kawan sekalian macam blog berat nak loading ke, widget bersepah-sepah tidak teratur ke. Tak kisah lah apa-apa janji beri pendapat..

4. 5 Blog/Blogshop terpilih akan Nad masukkan ke dalam  Pakej 3[Sewa Iklan] selama Sebulan sahaja.

5. Contoh Komplen terpilih Nad :: Aquarestadrenalin Review NorNadiah Dot Com

6. Hantar Permalink blog anda di ruangan kotak komen di bawah..

7. Segmen berjalan selama 2 Minggu : '' 06 MAY 2012 ''
Please Submit to Personal Blog : Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

50 Top Commentators Butik Nor Nadiah

Site Info Butik Nor Nadiah