Followers

Total in Butik Nor Nadiah

EARN MONEY BY SHARING ON FACEBOOK, TWITTER & BLOG



[tutor pasang iklan]

04 February 2012

Contest Aku dan Quote : Sahabat Vs Cinta

Assalamualaikum peeps!!

Join contest dari Geng Fiqra!!


Kalo nak join klik jak banner tu ya..:)

Tema :: Cinta

If someone can love you at your worst you know they will love you at your best.

gambar tu ada kaitan tak agak-agak?bantai jerk..:D

Kenapa pilih quote tu??
- Nad rasa sekarang Nad macam dalam keadaan putus cinta je..Nad boleh terima keadaan dia even dia dalam kesusahan atau dalam kesenangan dan apa yang Nad ingin dalam perhubungan ini ialah kekal dengan dia tapi sekarang biarlah Allah yang menentukan..

Utk siapa Quote tu ditujukan?
- Nad tuju untuk orang yang Nad sayangkan sangat. Even dia tidak akan baca entry ini tapi Nad harap Allah bukakan pintu hatinya untuk Nad..T_T

Apa pandangan anda tentang Cinta Sejati?
- Cint sejati? Cinta yang memerlukan pengorbanan..Nad sanggup berkorban untuk melihat dia bahagia dengan kehidupannya sekarang.

2 comments:

NiaLidia. said...

hehe thanks join contest nia kak naddd. nanti nia join contest mantap akak hehe sabar tauuu. hihi
ni syg akk lebih ni heeee

jal said...

datang selongkar blog ni dan follow sekali,
dari contest yang sama jom terjah dan follow balik
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

50 Top Commentators Butik Nor Nadiah

Site Info Butik Nor Nadiah