Followers

Total in Butik Nor Nadiah

EARN MONEY BY SHARING ON FACEBOOK, TWITTER & BLOG



[tutor pasang iklan]

18 January 2012

IPhone 4S

Gosip panas petang ni ialah i Phone 4 S

Bila aku tengok iklan iPhone 4S aku nak pakai i phone tapi bila tengok Black berry aku rasa macam nak pakai black berry. Ish sakit betol lah aku ni..:)


Pelan I Phone s..klik untuk tumbesaran membesar..


Harga I phone 4 S klik untuk tumbesaran membesar

Terus terang aku cakap aku nak pakai I Phone 4 S lepas aku cash out nuffnang aku hari tu..aku guna maxis broadband je sekarang sebab tu modem kawan aku. Aku prefer maxis sebab line laju ..:)

Fore more info sila layari laman web maxis www.maxis.com.my/personal/iphone4/rates.php

6 comments:

Pendamba Mawar said...

ah.jeles

Bobo said...

iphone lagi best dr bb :)

ila said...

bb touch.
awwhh

محمد شهريل القنيطري said...

cuba lah iphone plak..hihi

Yumida said...

sronok nyer klo ader org kasi adiahkan iphone 4s.....tp..saper erk? jejaka gelap? hihihi

L said...

xpayah pakaila senang,, hahaha

jom hayati..=)
lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

50 Top Commentators Butik Nor Nadiah

Site Info Butik Nor Nadiah